Profil

Moalem Weitemeyer Bendtsen er et engageret erhvervsadvokatkontor i Danmark med stærke, internationale relationer. Firmaet består af ca. 50 højt kvalificerede medarbejdere, og vi er et Tier 1-advokatfirma og et af Danmarks førende advokatkontorer inden for corporate, private equity og venture capital, transaktioner med fast ejendom og rekonstruktion (distressed M&A).

 

Hos Moalem Weitemeyer Bendtsen tror vi på kompromisløst fokus på kunden. Det betyder, at vi altid er tilgængelige, også på partnerniveau, og vi koncentrerer vores rådgivning om vores kunders konkrete og strategiske behov og mål.  


Vi sætter en ære i at træne vores jurister i at ringe i stedet for at e-maile og til at tage på kundebesøg i stedet for at ringe.  Vi tror på, at kunderelationer er professionelle sociale relationer, og at sådanne bedst udvikles ved stadigt at investere oprigtig interesse og tid i disse relationer.


Alle vores jurister gennemgår en bred uddannelse med udvikling af spidskompetencer hos den enkelte, som er relevante for vores kunder. Vi har et omfattende udstationeringsprogram med førende advokatkontorer over hele verden og med flere af vores kunder, og dette giver vores jurister mulighed for at lære endnu mere om vores kunders specifikke forretning samt juridiske og kommercielle behov. Mens den enkelte jurists professionelle og internationale kompetencer styrkes, medvirker det også til, at vi som firma kan holde os fagligt opdateret om den internationale markedsudvikling i en globaliseret verden.