Moalem Weitemeyer Bendtsen får 13. pris i 2018

Dato 7 aug. 2018

 

Artikel skrevet af Rasmus Hylleberg for K-News.dk.

 

Moalem Weitemeyer Bendtsen har netop modtaget deres 13. pris alene i 2018 for deres arbejde M&A. Ifølge managing partner skyldes det et internationalt udsyn og hårdt arbejde.

 

Markedet for M&A i den danske advokatbranche buldrer derudaf, og alt imens landets største advokathuse ruster sig til kamp om kunderne og ansætter masser af nye medarbejdere, så har et af landets mindre advokathuse for alvor konsolideret deres position som en eftertragtet rådgiver inden M&A-markedet.

 

Det blot 48 mand store advokathus Moalem Weitemeyer Bendtsen har netop modtaget den 13. internationale pris alene i 2018, denne gang som M&A Law Firm of The Year 2018 af Global Law Experts. En pris, der for managing partner Thomas Weitemeyer er stort skulderklap til virksomhedens ansatte.

 

"Det er klart et stort skulderklap, når vi vinder de her priser, for det betyder jo at kunder og samarbejdspartner rundt om i verden har nomineret os til dem," siger han.

 

Grow slow-policy

Mens mange af de store advokathuse fører an i både størrelse og opgaver, så har Moalem Weitemeyer Bendtsen sat sig tungt på M&A-markedet med flere store opgaver de sidste år, fortæller Thomas Weitemeyer.

 

"Det (at vi vinder vores 13. pris red.) tror jeg skyldes benhårdt arbejde. Vi leverer varen, når vi er der, og det tror jeg vi får credit for. I 2017 bistod vi bl.a. med salget af DONG Olie og Gas og salget af Saxo Bank. Og så havde vi fusionen med Tryg og Alka, hvor vi repræsenterede Tryghedsgruppen, samt afnoteringen af Nets. Og så har vi lige gennemført salget af Louis Poulsen," fortæller han.

 

Og det er ikke tilfældigt, at firmaet ikke er super offensive i forhold til at fejre sine handler i medierne og de sociale medier.

 

”Vi er ikke så offentlige i forhold til vores handler og vores kunder, vi gør bare hvad vi gør bedst. Vi har faktisk en nedskrevet grow slowly-politik – vi vil ikke være de største, men hellere være de bedste til det vi laver," siger Thomas Weitemeyer.