Moalem Weitemeyer Bendtsen er årets højdespringer i populariteten blandt landets jurastuderende

Dato 23 maj. 2018

 

Det viser en ny undersøgelse fra Universum, der har spurgt 750 jurastuderende om, hvor de helst vil arbejde. På blot et år har Moalem Weitemeyer Bendtsen sprunget hele 6 pladser opad, hvilket ikke er set tidligere.


Managing partner Thomas Weitemeyer peger på flere årsager til dette, herunder vores ærlige dialog med de studerende om, hvad det kræver at være ansat hos os, samt det uddannelsesforløb, vi tilbyder vores medarbejdere, som indebærer, at de opnår enorm stor erfaring og ansvar meget tidligt i karrieren.


Blandt andre årsager nævner Thomas Weitemeyer vores årlige forhandlingsforløb for jurastuderende, MWBe educated, og det faktum at flere af vores advokater også underviser på universiteterne.


Sidst, men ikke mindst har Moalem Weitemeyer Bendtsen været med på en række højtprofilerede M&A-transaktioner de seneste år, og den vigtigste anerkendelse er den fra vores kunder, som fortsat betror os med nye opgaver og tager imod vores medarbejdere på udstationering hos dem i kortere eller længere perioder.


Hele artiklen kan læses i AdvokatWatch her.