Vi søger advokatfuldmægtige!

Dato 28 feb. 2018
Download PDF version PDF

 

Har du viljen, giver vi dig ansvaret!  

Vi søger kompetente kandidater til vores stærke advokatfuldmægtig-team.

 

Om stillingen

Som advokatfuldmægtig hos Moalem Weitemeyer Bendtsen vil du opleve en alsidig og dynamisk hverdag, hvor du vil få mulighed for, i tæt samarbejde med både advokater og partnere, at rådgive vores kunder inden for det erhvervsretlige felt, herunder i særlig grad M&A.

 

Stillingen som advokatfuldmægtig hos Moalem Weitemeyer Bendtsen er mere end bare et job. Vi kalder det en livsstil. Det gør vi, fordi vores advokatfuldmægtige uddannes til at blive dygtige advokater med et komplet sæt af brugbare kompetencer inden for såvel som uden for arbejdstiden. Det er derfor kun de mest motiverede og passionerede kandidater, der bliver advokatfuldmægtige hos Moalem Weitemeyer Bendtsen.

 

Vi giver alle vores advokatfuldmægtige det store ansvar, som skal til, for at de kan blive de bedste. Tilliden til vores advokatfuldmægtige er således stor, og vi tror på, at vores advokatfuldmægtige leverer de bedste resultater, når de både kan og må tænke selvstændigt og kreativt.

 

Vi ser frem til din ansøgning

Send os din ansøgning på job@mwblaw.dk vedhæftet CV og karakterudskrifter.

 

Hos Moalem Weitemeyer Bendtsen beskæftiger vi os hovedsageligt med M&A, men vores partnere har alle hver deres kompetence inden for den kommercielle ret. Vi er ikke delt op i afdelinger, men går derimod meget op i at være en samlet enhed, hvor vi arbejder på tværs af teams. Du får således som advokatfuldmægtig mulighed for at være en del af et stærkt fællesskab med en enestående kultur.