Moalem Weitemeyer Bendtsen anerkendt som Recommended Firm 2017

Dato 18 jan. 2017

 

Moalem Weitemeyer Bendtsen er igen i 2017 anerkendt som et Recommended Firm inden for kategorien Financial & Corporate af IFLR1000. Derudover er Moalem Weitemeyer Bendtsen også højt placeret inden for M&A, Banking & Financing, Capital Markets og Restructuring & Insolvency.

 

Vi er desuden stolte over, at inden for vores kerneområde M&A er Dan Moalem atter blevet anerkendt som Leading Lawyer, og Managing Partner Thomas Weitemeyer er atter anerkendt som Rising Star.

 

IFLR1000 skriver bl.a.:

 

Moalem Weitemeyer Bendtsen har historisk haft en stærk tilstedeværelse inden for M&A og acquisition fincancing... Teamet beskrives af klienter som værende "meget innovative og offensive - på en positiv måde," og roses desuden for at forstå klienternes behov samt for sin dedikation.

 

"MWB er et lille, men højt specialiseret team," siger en klient. "De er transaktionsdrevet, men inden for det felt er de uden tvivl de bedste. Dan Moalem er en af de bedste advokater, jeg nogensinde har stiftet bekendtskab med, og i og med at de har opnået en vigtig markedsposition, fortjener de at blive taget seriøst."

www.iflr1000.com