Danmarks mest erfarne M&A-advokater arbejder hos Moalem Weitemeyer Bendtsen

Dato 11 jan. 2017
Download PDF version PDF

 

Moalem Weitemeyer Bendtsen har de meste erfarne M&A-advokater i Danmark – både blandt partnere og associates. Moalem Weitemeyer Bendtsen har for tredje år i træk formået at fastholde en topposition blandt M&A-advokater målt på antallet af transaktioner, ifølge Mergermarkets individuelle league tables for 2016.


Moalem Weitemeyer Bendtsens Managing Partner Thomas Weitemeyer udtaler: ”Vores erfaring er, at der er en høj efterspørgsel blandt vores klienter af rådgivning fra erfarne advokater, og ikke erfarne advokatfirmaer. Derfor er vi naturligvis godt tilfredse med, at vi år efter år kan levere en platform, hvor hver af vores partnere og advokater samt advokatfuldmægtige opnår erfaring uden sidestykke inden for det danske M&A-marked”.

 

Thomas Weitemeyer uddyber: ”Det er ikke nok for os at drive en tæt gruppe af personer, som laver en masse M&A-arbejde. Vi skal også have de rette personer. Vi er således fortsat dedikerede til vores ”grow slow”-strategi. Når der drejer sig om til stadighed at kunne opfylde vores klienters krav, forbliver det en kerneopgave at finde, uddanne og fastholde kollegaer med stærke juridiske og sociale egenskaber kombineret med en særlig grad af både vedholdenhed og udholdenhed”.

 

2016 var endnu et år, hvor Moalem Weitemeyer Bendtsen deltog i nogle af de mest krævende erhvervstransaktioner og finansielle sponsor deals på det danske marked.

 

Se et Top 10-uddrag af Mergermarkets individuelle league tables for 2016 på de næste to sider.

 

 

Såfremt du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte Thomas Weitemeyer twe@mwblaw.dk eller 7070 1505.