Partner Thomas Weitemeyer fylder 40 år!

Dato 14 apr. 2016

 

Thomas er managing partner hos Moalem Weitemeyer Bendtsen Advokatpartnerselskab, et advokatfirma, han selv var med til at stifte den 1. september 2008 med advokaterne Claus Molbech Bendtsen og Dan Moalem.

 

Thomas beskæftiger sig primært med køb og salg af virksomheder og rekonstruktioner, ligesom han med møderet for Højesteret også ynder at dyrke denne side af advokatgerningen.

 

Igennem årene har Thomas rådgivet om nogle af de mest spektakulære virksomhedshandler i Danmark, herunder fusionen mellem de svenske og danske postvirksomheder (nu Postnord) og senest kapitalfonden 3i Infrastructures og AMP Capitals køb af Esvagt fra AP Møller Mærsk Gruppen. Derudover har han rådgivet om komplekse rekonstruktioner, blandt andet af et af Danmarks største ejendomsselskaber Kuben.

 

Inspirationen til advokatgerningen har Thomas fået fra sin far, nu afdøde advokat Mikael Weitemeyer (H). Privat har Thomas to børn med sin samlever Helle, og de er alle fire bosat i Thomas’ barndomshjem i Gadevang. I sin fritid dyrker han triatlon, er aktiv fodboldspiller på det lokale hold, og - når tiden tillader det - er han at finde på golfbanen.