Danmarks mest erfarne M&A-advokater arbejder hos Moalem Weitemeyer Bendtsen

Dato 23 jan. 2015

 

Ifølge Mergermarkets 2014 Leage Tables, som udkom for nylig, rangerer Moalem Weitemeyer Bendtsens partnere og advokater endnu en gang blandt de mest erfarne M&A-advokater i Danmark. Ifølge Mergermarket er Moalem Weitemeyer Bendtsen’s managing partner, Dan Moalem, Danmarks nr. 1 deal maker for andet år i træk. Thomas Weitemeyer, Christian Guldmann og Pernille Nørkær er ligeledes solidt placeret i top-20 målt på antal gennemførte transaktioner.


”Vores klienter fortæller os konsekvent, at hvad der virkelig betyder noget for dem, er at have en erfaren advokat ved deres side, så vi er naturligvis glade for Mergermarkets anerkendelse af, at vi kan tilbyde vores klienter Danmarks mest erfarne M&A-advokater”, siger Moalem Weitemeyer Bendtsens bestyrelsesformand, Thomas Weitemeyer.  


Moalem Weitemeyer Bendtsens advokater dominerer også de individuelle league tables, hvor de optager imponerende seks pladser i top-20.


”I tillæg til at vores advokater nyder meget godt af at være en del af så mange transaktioner, så finder vi det fra et rekrutteringsmæssigt perspektiv vigtigt at tilbyde fremtidige medarbejdere muligheden for at arbejde sammen med de mest erfarne kolleger på det danske marked”, fortsætter Thomas Weitemeyer.


”2014 har været et solidt år for os. På vegne af alle Moalem Weitemeyer Bendtsens medarbejdere kan jeg uden tøve sige, at vi alle er fokuserede på at gøre 2015 til et succesfuldt år for vores klienter – og som resultat heraf for vores firma”, konkluderer Thomas Weitemeyer.


Du kan læse mere om Mergermarkets rankings ved at klikke her.


Såfremt du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Thomas Weitemeyer (twe@mwblaw.dk).