Den højt ansete advokatguide, IFLR1000, rangerer Moalem Weitemeyer Bendtsen som et top 4 M&A-advokatfirma i sin guide for 2014

Dato 14 okt. 2013
Download PDF version PDF

 

Den højt ansete advokatguide IFLR1000 har rangeret Moalem Weitemeyer Bendtsen som et top 4 M&A-advokatfirma i sin guide for 2014. En partner fra et internationalt advokatfirma udtaler, at Moalem Weitemeyer Bendtsen leverer på samme niveau som firmaerne, der er rangeret i første lag: ”Jeg mener, at de har ressourcerne til at arbejde på højeste niveau”. En anden klient er enig i denne vurdering og kommenterer på kvaliteten af firmaets yngre medarbejdere: ”Jeg mener, at de yngre ansatte jurister er af en høj standard; materialet, vi modtog, var altid af en yderst høj kvalitet”.

 

Ifølge IFLR1000 fremhæver en højtstående klient i den finansielle sektor Dan Moalem: ”Han er en meget, meget talentfuld advokat set ud fra et teoretisk synspunkt; heldigvis er han ikke en advokat, der altid gør tingene efter bogen, og han er meget pragmatisk i sine forsøg på at finde løsninger, hvor det ville være meget let at finde problemer”.

 

IFLR1000 rangerer vores Bank og Finansieringsteam i top 7. Både leder David Moalem og hans hold roses af klienterne: ”De har et af de bedste kapitalmarkedsteams, der findes, og det er, fordi de har David; han er absolut en af de bedste,” citereres en finansiel klient for i IFLR1000. En anden klient roser David Moalem og citeres for at sige: ”På det område [kapitalmarkedsret] er han virkelig en af eksperterne i Danmark; meget kompetent og let at arbejde sammen med”.

 

Rekonstruktion og insolvensteamet hos Moalem Weitemeyer Bendtsen, der ledes af partner Thomas Weitemeyer, anerkendes for dets deltagelse i et antal større transaktioner i dette år, herunder dets repræsentation af køberne af en ejendomsportefølge på mere end en milliard kroner fra ejendomskoncernen Essex og som kurator i Datoselskabet af 28/2 2011’s (tidligere Danish Hardwood) konkurs, der vedrørte flere lande.

 

I en kommentar til IFLR1000’s 2014-rankings udtaler Managing Partner Dan Moalem: ”Vi anser IFLR1000 for at være en af de tre mest indflydelsesrige og velunderbyggede advokatguides. At blive anerkendt som et top 4 M&A-advokatfirma og et top 7 Bank– og Finansieringsadvokatfirma kun fem år efter, at vi grundlagde Moalem Weitemeyer Bendtsen, gør os stolte, ydmyge og yderst målbevidste”.   

 

Moalem Weitemeyer Bendtsens bestyrelsesformand, Thomas Weitemeyer, tilføjer: "Med tanke på fremtiden glæder vi os især over, at vores klienter fremhæver niveauet hos vores ansatte jurister. Vi er fokuserede på at sørge for, at vores tilførsel af M&A– og Bank og Finansieringspartnerne Enrique Finkelstein og Peter Østergaard Nielsen bliver vel modtaget af klienter såvel som fagfæller".

 

Lag 1 Kromann Reumert Plesner Gorrissen Federspiel
Lag 2

Moalem Weitemeyer Bendtsen Bruun & Hjejle Accura Bech Bruun

Lag 3 Rønne & Lundgren Hannes Snellman Lett Horten
Andre af betydning Delacour Elmann MAQS Lund Elmer Sandager Mazanti-Andersen, Korsø Jensen & Partnere Nielsen Nørager

  

Klik her for at se alle rankings.

 

Hvis De har spørgsmål eller kommentarer til ovenstående, kontakt da venligst:

 

Dan Moalem, Managing Partner (33 77 90 10)

Thomas Weitemeyer, bestyrelsesformand (33 77 90 90)