Nye partnere - vi bliver endnu stærkere!

Dato 13 aug. 2013
Download PDF version PDF

 

Enrique Finkelstein, Peter Østergaard Nielsen og Pernille Nørkær er indtrådt som partnere. Jesper Philip Schmidt, Peter Smed og Poul Quach (郭保) er tiltrådt som advokatfuldmægtige.

 

Enrique Finkelstein, advokat, LL.M., indtræder i vores team efter ni år i senior ledelsespositioner i to danske globale virksomheder og ti år som praktiserende advokat. Enrique har betydelig erfaring med danske virksomheders grænseoverskridende M&A og forretningsaktiviteter i Iberia, Latinamerika og USA. Enrique beskæftiger sig med M&A, finansielle services, kapitalmarkedsret og corporate governance. I sin karriere har han rådgivet på en række af Danmarks mest spektakulære private equity-transaktioner, takeovers og aktie- og obligationsudbud. Enrique er medansvarlig for vores M&A-team.

 

Peter Østergaard Nielsen, advokat, LL.M., er internationalt anerkendt som en af Europas førende advokater inden for energi, renewables og infrastruktur. Peter indtræder i vores team efter fem år i Danmarks største energikonglomerat som Head of Legal, Sourcing & Strategic Contracts og ni år som praktiserende advokat i København og Bruxelles. Peter beskæftiger sig med komplekse infrastrukturaftaler, transaktioner med onshore og offshore vindmølleparker og konkurrence og udbudsretlige forhold. Peter har rådgivet både bygherrer og operatører i forbindelse med en række af de største og mest komplekse onshore og offshore vindmølleprojekter i Europa. Peter er leder af vores energi-, renewables og infrastrukturteam.

 

Pernille Nørkær, advokat (L), er internationalt anerkendt som en af Danmarks førende advokater inden for medie og entertainment, teknologi, gambling og sportsret. Inden Pernille fik ansættelse hos os i 2009 som advokat, var hun i fem år juridisk chef i Danmarks førende sports- og medieselskab noteret på NASDAQ OMX Copenhagen. Pernille har også i en periode arbejdet hos et internationalt førende advokatfirma i Washington, DC. Pernille rådgiver nationale og internationale medie- og entertainment- og teknologivirksomheder, gambling-udbydere og en række danske superligaklubber og divisionsklubber. Pernille har i tillæg en betydelig tvistløsningspraksis. Pernille er leder af vores teknologi-, medie- og entertainmentteam.

 

Jesper Philip Schmidt tiltræder som advokatfuldmægtig. Jesper arbejder primært med energi, renewables og infrastruktur samt teknologi- og immaterialret.

 

Peter Smed tiltræder som advokatfuldmægtig. Peter arbejder primært med finansielle services, kapitalmarkedsret og konkurrence- og udbudsret.

 

Poul Quach (郭保) tiltræder som advokatfuldmægtig. Poul arbejder primært med M&A og kapitalmarkedsret. Poul taler flydende kinesisk og spiller en vigtig rolle i udviklingen af vores Kina-kompetencer.

 

Moalem Weitemeyer Bendtsens team af højt specialiserede advokater tilføres med vores nye kollegaer vigtige vertikale juridiske kompetencer og dyb forretningsforståelse, som vi ser frem til at tilbyde vores kunder.