Moalem Weitemeyer Bendtsen anerkendt i Chambers Europe 2013

Dato 26 apr. 2013

 

I dag blev Chambers Europe 2013 offentliggjort, og Moalem Weitemeyer Bendtsen er fortsat placeret højt inden for vores fokusområder.


I 2013 har Moalem Weitemeyer Bendtsen således opnået placeringer inden for Banking and Finance og Real Estate, og vi ligger i top 7 inden for Corporate/M&A.


Blandt Key Individuals er Managing Partner Dan Moalem nævnt inden for Capital Markets og Corporate/M&A, og han beskrives som dynamisk, motiveret og karismatisk. Partner Christoffer Galbo nævnes inden for Corporate/M&A for sin forståelse af M&A fra et økonomisk perspektiv, og Partner Claus Molbech Bendtsen nævnes ligeså inden for Corporate/M&A samt inden for Banking and Finance og Real Estate. Inden for Employment bliver Partner Nicolai Hesgaard sat pris på for at give klar  rådgivning, som er let at implementere.


Chambers and Partners bedømmer hvert år de førende advokatfirmaer og advokater inden for deres fagområder, og Moalem Weitemeyer Bendtsen og flere af vores partnere bliver hvert år anerkendt i både Chambers Global og Chambers Europe.

 

Se Chambers Europe 2013-placeringene her.