Moalem Weitemeyer Bendtsen tager pladsen som Danmarks mest aktive og Nordens anden mest aktive M&A-advokatfirma.

Dato 22 mar. 2013

Det førende firma inden for overvågning af M&A-markedet, Mergermarket, har netop offentliggjort opgørelserne for 1. kvartal 2013.

 

I den nye opgørelse fra Mergermarket indtager Moalem Weitemeyer Bendtsen førstepladsen på det danske M&A-marked i 1. kvartal 2013 med 9 offentliggjorte transaktioner. Bech-Bruun og Plesner kommer på de følgende pladser med henholdsvis 7 og 6 transaktioner.

 

Ifølge Mergermarket indtager Moalem Weitemeyer Bendtsen også pladsen som det andet mest aktive M&A-advokatfirma i Norden i Q1 opgjort efter antallet af transaktioner. Det finske og svenske kontor Roschier holder førstepladsen i Norden  med 10 offentliggjorte transaktioner i Q1 med Moalem Weitemeyer Bendtsen lige efter med 9 offentliggjorte transaktioner i Q1.

 

I Mergermarkets opgørelse indgår kun transaktioner med en værdi over USD 5 mio.

 

Moalem Weitemeyer Bendtsens managing partner Dan Moalem udtaler “Vi er ekstremt stolte over at have opnået positionen som et af de mest aktive M&A-kontorer i Danmark og i Norden. Vi vil fortsat fokusere på vores kunders interesser, også når de går forud for vores egne."

 

Du kan se de samlede Mergermarket opgørelser her.