Invitation til morgenmøde om sponsoraftaler i sportsverdenen

Dato 18 sep. 2012
Download PDF version PDF

 

Moalem Weitemeyer Bendtsen inviterer til morgenmøde torsdag den 1. november 2012 om de udfordringer, som professionelle sportsklubber og samarbejdspartnere oplever og kan opleve i forbindelse med indgåelsen af sponsorater. Advokaterne Thomas Weitemeyer og Pernille Nørkær vil fokusere på de bestemmelser, en sponsoraftale bør indeholde for at leve op til begge parters forventninger og imødegå de udfordringer, der de seneste år har udviklet sig i sportsverdenen. Der vil blive givet konkrete anvisninger på de væsentligste vilkår i en sponsoraftale og eksempler på best practice baseret på praktiske erfaringer.

 
Program

08.45-09.00  Let morgenmad
09.00-09.45 Sponsoraftaler v/Pernille Nørkær
09.45-10.15

Sponsorrettigheder og finansielt nødlidende virksomheder og

foreninger v/ Thomas Weitemeyer

10.15-10.30 Afrunding og opsamling

 

Praktiske oplysninger

Mødet er relevant for jurister og ansatte med ansvar for markedsføring.

 

Tilmelding og spørgsmål

Venligst send tilmelding til Helle Tvedegaard (htv@mwblaw.dk) senest torsdag den 18. oktober 2012.

 

Adresse

Moalem Weitemeyer Bendtsen, Amaliegade 3-5, 4. sal, 1256 København K

 

Thomas Weitemeyer er partner og en af Danmarks højest profilerede konkurs og rekonstruktionsadvokater. Ud over arbejdet som bobestyrer i større konkursboer fungerer Thomas Weitemeyer som rekonstruktør og arbejder blandt andet med rekonstruktion af nødlidende sportsklubber og foreninger.

 

Pernille Nørkær anses for værende en af Danmarks førende advokater inden for sportsret. Pernille Nørkær bistår løbende professionelle atleter og førende danske fodbold- og håndboldklubber om rettigheds- og sponsorforhold samt spillertransfers, blandt andet til klubber i Premier League og Primera Division.