Karriere

Vores medarbejdere

Medarbejdere udgør den vigtigste kilde i videntunge virksomheder. Derfor er det vigtigt, at Moalem Weitemeyer Bendtsen er, og anses for at være, en attraktiv arbejdsplads. Vi stræber mod at sætte individet i fokus, og vi drager omsorg for at skabe et solidt og velfungerende team.

 

Vi er altid på udkig efter at komme i kontakt med personer, som kan hjælpe os til at blive endnu bedre, og imødeser spontane ansøgninger.

 

Stereotyper?

Omfanget og forskelligartetheden af vores arbejder passer til en bred vifte af personligheder. Der er ingen genkendelig ”Moalem Weitemeyer Bendtsen type”.

 

Vi anser det for at være en grundsten i vores succes at arbejde i teams sammensat af forskellige individer, som bindes tæt sammen af en fælles tro på respekt, professionalisme, kvalitet og service.

 

Denne forskelligartethed er nødvendig og hjælper til at skabe et åbent og varieret miljø, hvor individer kan udnytte deres potentiale og realisere deres ambitioner.

 

Vores kultur

Vi opnår professionalisme gennem en fælles indsats, gensidig støtte og villighed til at dele ekspertise med hinanden.

 

Vi arbejder fokuseret og hårdt, når opgaverne kræver det, ligesom vi holder fri og tilbringer tid med vores familier og venner, straks muligheden opstår.

 

Mange af vores medarbejdere har samarbejdet gennem hele deres juridiske karriere. Denne loyalitet og dette engagement er inspireret af vores gensidige respekt for hinanden og stolthed over de resultater, vi har skabt i fællesskab.

 

Vi arbejder alle mod et fælles mål - at gøre vores bedste for vores kunder med det mål at være et førende advokatfirma.

 

Vores kunder og dit arbejde

Vi har besluttet at have en multispecialisttilgang til vores forretning, hvilket indebærer, at dit arbejde hos Moalem Weitemeyer Bendtsen vil være mere udfordrende, varieret og interessant end andre steder.

 

Som medarbejder hos Moalem Weitemeyer Bendtsen vil du arbejde med en række transaktioner, som påvirker vores kunder. Du vil eksempelvis opleve at rådgive en kunde om et overtagelsestilbud den ene dag, hvorpå du den næste dag rådgiver den samme kunde om et incitamentsprogram for ledelsen.

 

Denne bredere tilgang og viden vil sætte dig i stand til at nå til en langt bedre og mere informeret beslutning om, hvilken speciale-vej du skal vælge, når du har færdiggjort din 3-årige uddannelse som advokatfuldmægtig.

 

Hvorfor vælge os?

Moalem Weitemeyer Bendtsen tilbyder faglige udfordringer inden for en bred vifte af spændende sager for førende danske og udenlandske virksomheder og organisationer.

 

Du vil blive en del af et team af de skarpeste juridiske hjerner. Vores organisation opfordrer dig til at deltage aktivt i vores udvikling, uanset på hvilket niveau af organisationen, du befinder dig.

 

Moalem Weitemeyer Bendtsen har dedikeret sig til at sørge for al den træning, som er nødvendig for, at du kan udnytte dine evner og ekspertise i videst muligt omfang. Vi er overbeviste om, at kvaliteten af vores uddannelse er afgørende for vores fortsatte succes.

 

Som advokatfuldmægtig og ung advokat opfordrer vi dig til at arbejde med en bred vifte af retsforhold og at undgå overspecialisering. Dette sikrer, at du er meget bedre udstyret og har bedre muligheder for at foretage dit valg, når du skal beslutte dig for, hvad du vil beskæftige dig med.

 

Vores internationale kundebase sikrer, at der er mange internationale muligheder.

 

Vi er overbevist om, at du vil trives i vores ærlige, venskabelige, kollegiale og konkurrenceprægede atmosfære.