Infrastruktur, transport og logistik

Moalem Weitemeyer Bendtsens advokater har rådgivet om en række af de mest betydningsfulde transaktioner vedrørende infrastruktur, transport og logistik i Danmark og Norden.

 

Vi rådgiver om offentlige udbud, gennemførelse og finansiering af forskellige typer af infrastruktur projekter og anlæg i Danmark og udlandet.

 

Vores firma har særlig ekspertise inden for bl.a. M&A, kontrakter, entrepriseret, OPP projekter (Offentlig-Privat Partnerskab), finansiering, forsikring, skat samt forskellige former for konfliktløsning. Vi er således i stand til at assistere vores kunder gennem alle faser af et infrastruktur-projekt, såsom strategiske forhold og tilladelser, i forbindelse med offentligt udbud, færdiggørelse og finansiering, samt i tilfælde af tvister.

 

De ydelser, som vi leverer, fokuserer i langt højere grad på den pågældende infrastrukturs karakter frem for de konstituerende elementer. Dette gør os i stand til at levere tids- og omkostningsbesparelser til vore kunder, såvel som andre kommercielle fordele.

 

 

Kontakt:

Dan Moalem

Thomas Weitemeyer

Henning Aasmul-Olsen

Claus Molbech Bendtsen